Kajdi Csaba újra utazik - ifaktor
Kajdi Csaba kutyájával az erdőben

Kajdi Csaba legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta nekünk, hogy utazós rovata - amit mindenki annyira szeretett - újra indul. Akik régóta követik Cylát, tudhatják, hogy közösségi oldalán Cylatours című rovatában törekedett a követői edukálására. Ezt folytatja az influenszer.


Csabi posztjából kiderült, hogy a legújabb úti cél a Zsolnay porcelángyár volt. Oda látogatott el kiskutyájával, Sanyival. Cyla feltette követőinek a kérdést, hogy van-e kedvük további hazai ikonikus helyekkel megismerkedni. A sztár közel 200 kommentet kapott. Közöttük számos hozzászólásban kérték az influenszert, hogy utazzon és mutasson meg minél több hazai csodát.

„Arany követő arany rajongó! Hát kapaszkodjál meg Pécs nem a szomszédba van, de nagyon megérte közelről látni a Zsolnay porcelán gyárat!! Kizárólag azért mentünk Sanyikával a Pipi húsos táskával, hogy neked követőnek rajongónak megmutassuk!! Tik Élveztétek ezt a kirándulást? Van kedvetek látni és megismerkedni hasonló ikonikus helyekkel Magyarországon, mint például a Zsolnay gyár? A Cylatours útra készen áll!"

– írta lelkesen bejegyzésében Csaba.

Cyla követői rendkívül hálásak neki, hogy ennyi szép helyet megmutat közösségi oldalán. Reméljük tényleg nem hagy fel ezzel a jószokásával.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!