Kajdi Csaba vicces képpel búcsúzott 2020-tól - ifaktor

A népszerű modellügynök, Kajdi Csaba hosszú Instagram-bejegyzésben búcsúzott az elmúlt egy évtől és köszöntötte az új esztendőt. Posztjában Csaba hálát adott a követőiért, akik nap mint nap vele vannak és támogatják őt.


Csaba elmesélte röviden követőinek, mik történtek vele a 2020-as évben. Hálás követőinek, akik a rossz pillanatokban is támogatták őt. Bejegyzésében egy mókás képet osztott meg velünk Cyla, amit egy követőjétől kapott.

A kép a Cyla 50 árnyalata címet kapta, ami igazán találó ha rápillantunk a fotóra. Csaba rengeteg vicces pillanatot okozott nekünk, hiába volt akadályokkal teli évünk. Reméljük ezt a jó szokását átvitte az újévbe is.

„Drága követő rajongó! Az idei év utolsó fotóját egy követő rajongótól kaptam! Címe: Cyla 50 árnyalata! 2020-ban volt habkorona, kontyalávaló, tyűface, pillowchallenge, és meg sok vidám egyéb face! Vitte a török az Instamat, hozta vissza @tamas, volt cylatours, patkánykodás, kovix és egyéb bolondulás! Köszönöm nektek minden percét, nagyon sokat hozzátettetek az életemhez! Amennyi szeretetet, kedvességet és elfogadást kaptam tőletek, az felbecsülhetetlen! Az igazi értékek láthatatlanok, de tapinthatok és érezhetők! Köszonöm nektek ezt a 2020-as évet (is)! Boldog Új Évet követő rajongó!!"

– olvashatjuk Kajdi Csaba közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Közös projektre készül Fluor Tomi, Istenes Bence és Járai Máté

Istenes Bence és Fluor Tomi Instagram-oldalára is kikerült egy közös kép, amin rajtuk kívül még Járai Máté és Marics Peti szerepel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!