Kanye West márkája az egekben! - ifaktor
Fekete fehér kép Kanye West GAP márka kollaboráció

Szinte senkit nem ér hideg zuhanyként, ha azt mondjuk, Kanye West stílusiparba történő berobbanása egyáltalán nem apadt el 2021-re sem. Az afro-amerikai rapper évről évre kápráztat el bennünket olyan ruha- és cipődarabokkal, amik már néha túlmutatnak a képzelet határain is.


Persze szükséges a földön is járni és megpróbálni mindenhogy kiszolgálni a piacot. Így jött az, hogy a Yeezy brand egy újabb kollaborációt tartogat számunkra. Ez pedig nem más, mint az egyik legikonikusabb amerikai ruha márkával, a GAP-vel történő együttműködése. Ahhoz, hogy ez hivatalos legyen, a jogi intézkedések folyamatosan folynak, az viszont szinte biztos, hogy nagyon izgalmas kollekció fog napvilágot látni 2021 második felében.

Egyelőre csak a logó a biztos, amit a jelenlegi dokumentumok alapján láthatunk majd cipőkön, pulóvereken, kabátokon, kézi-és hátizsákokon valamint esernyőkön.

Nincs más dolgunk hátra, mint várni egy kicsit, majd betárazni az ikonikus darabokból!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!