Karácsonyi dekor haul B. Nagy Rékával - ifaktor

Réka YouTube-csatornáján egész hónapban karácsony témájú videókkal találkozhatunk. Ha átszellemülnél ünnepi hangulatba vagy inspirálódnál karácsonyi dekoráció terén mindenképp lesd meg Réka tartalmait.


Tippeket, ötleteket ad, hogy hol érdemes beszerezni a díszítőelemeket, de a díszek mellett kisebb-nagyobb kiegészítőket, konyhai felszereléseket is vett. Bögrék, dobozkák, ajtódíszek, girland hegyek, ilyen és ehhez hasonló kincseket mutat videójában.

Aennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!