Ünnepi influenszer-dili: karácsonyifotózás - ifaktor
Karácsonyi hangulat
Bár Európa egyes részein, valamint az Egyesült Államokban nagy divatnak örvend, nálunk Magyarországon viszonylag kevesen járnak el fotóstúdiókba karácsonyi fotókat készíteni. Természetesen nálunk is készülnek ünnepi fotók, de ezt általában nem jelent többet egy-egy jól beállított, időzítővel, a nappaliban készített családi képnél. Persz az influenszerek mások, fent kell tartani a követők körében kialakított imázst, így nem is csoda, hogy egyre többször futunk bele profi fotóssal készített ünnepi képsorozatokba. Mutatjuk, hogy kik jártak ilyen fotózáson.


Berki Krisztiánék

Berki Krisztiánáknál a három ünnepi díszbe öltöztetett kutya is felfért a képre, amit nem is csodálunk, hiszen ők is a család tagjai. A celebcsalád karácsonyi fotóján mindent megtalálunk, ami egy ilyen képhez szükséges:

  • ajándékok;
  • karácsonyfa;
  • na meg ronda karácsonyi pulcsi.

Kovács Dorottyáék

Bár abban nem vagyunk biztosak, hogy Kovács Dorottyáék képe egy fotóstúdióban készült, az kijelenthető, hogy nem egy pillanatképet látunk. Talán az influenszer párja, Tokár Tomi készítette a képet? Nem tudjuk, az viszont biztos, hogy cukiságmérőnk kiakadt a celebpáros Mikulásnak küldött üzenetén.

B. Nagy Réka

Karácsonyfa, rénszarvasos dísz, puha selyempárna. Mi kellhet még egy tökéletes karácsonyi fotóhoz? Nem sok, ezt pedig B. Nagy Réka is érezheti, máskülönben nem töltötte volna fel közösségi oldalára ezt a fotót.

Szarvas Andi

Szarvas Adni fotója részben eltér a fentebb említett influenszerekétől, nem látunk ugyanis rajta karácsonyi csúnyapulcsit, de még karácsonyfát sem. Mármint utóbbi talán megjelenik a háttérben, ám díszítés nélkül csupán annak látszik, ami valójában: műfenyőnek. Na nem baj, mert a hinta és az óriási karácsonyi csillag megmenti a fotót!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!