Íme 2020 legjobb magyar karácsonyi dalai - ifaktor
Ami a magyar zeneipart illeti, idén sem maradtunk karácsonyi dalok nélkül. A TOP5-ben találunk teljesen új szerzeményt, folytatást és feldolgozást is. Nézzük, hogy pontosan melyek ezek a remekművek.


Csondor Kata & Kökény Attila & Vastag Csaba - Add tovább

Összeállításunkat rögtön egy régi klasszikus újragondolásával kezdjük. Csondor Kata ezúttal Kökény Attilával és Vastag Csabával közösen adja elő az egyik legszebb karácsonyi nótát, az Add tovább című dalt.

Békefi Viki & Feng Ya Ou - Egész évben ölelnélek

Mi is beszámoltunk róla, hogy a tavalyi Sztárban Sztár leszek! gerlepárja, Békefi Viki és Feng Ya Ou egy közös karácsonyi számmal rukkolt elő nemrég, amelyet azóta már közösségi oldalukon is elénekeltek barátaikkal.

 Tóth Andi, B. Nagy Réka, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Gájer Bálint, Veréb Tamás - Mistletoe

Ismét egy feldolgozás: Justin Bieber Misletoe című ünnepi dalát énekelte el közösen Tóth Andi és brigádja, név szerint B. Nagy Réka, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Gájer Bálint és Veréb Tamás. Igazán illusztris társaság!

Király Linda & Király Viktor - Csak erre vártam

Király Linda és Király Viktor szintén kiadott egy karácsonyi dalt idén. Ez volt az első közös karácsonyi dala testvérpárosnak. Erről szintén beszámoltunk oldalunkon, amelyet ide kattintva olvashattok.

Lóci Játszik & Tóth Andi & Nánásiék - Nekem a karácsony

„Immár harmadik éve nem múlhatnak el úgy az ünnepek, hogy ne legyen karácsonyi dalunk! Ráadásul idén először egy olyan szerzemény, ami kifejezetten a mi kedvünkért született. A dalt a Lóci játszik zenekar írta, és a fantasztikus Tóth Andival együtt adják elő"

– látható a megosztott videó alatt Nánásiék YouTube-csatornáján.

A klipben – amely a Nekem a karácsony nevet viseli – ezúttal is szerepel az egész család.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!