Karácsonyi slágerekkel lepte meg követőit Henry Kettner - ifaktor
Az influenszerek egyik legismertebb vloggerének, Kettner Henry csatornáján már megszokhattuk, hogy egyre több zenélős tartalmat láthatunk. Henry nagyon szeret és tud is zongorázni, mellé pedig a csilingelő hangú Nagy Bogi tökéletes párosítás. Legújabb videójukban külföldi karácsonyi dalokat játszanak el magyarra fordítva.


A videó elején a YouTuber elmondja nekünk, hogy ez egy videó a már meglévő zenés-sorozatának egy külön kiadása a karácsony közeledtével. A felvétel során négy különböző dalt hallhatunk és láthatunk a zenészektől.

Henry és Bogi közös videói mindig nagyon jó hangulatban készülnek el és most számunka is kellőképp megadják a karácsony hangulatát. A dalok hol viccesen, hol pedig varázslatosan szólnak az influenszerek játékában.

Az biztos, hogy a karácsony végével hiányozni fognak nekünk kedvenc hazai véleményvezéreinktől az ünnepi tartalmak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Új reality-t indít a LifeTV

Az új valóságshowt korábban Hajdú Péter vezérigazgató is bejelentette, most pedig megtekinthetjük a műsor első előzetesét is a LifeTV Instagram-oldalán.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!