Karácsonyi slágerekkel lepte meg követőit Henry Kettner - ifaktor
Az influenszerek egyik legismertebb vloggerének, Kettner Henry csatornáján már megszokhattuk, hogy egyre több zenélős tartalmat láthatunk. Henry nagyon szeret és tud is zongorázni, mellé pedig a csilingelő hangú Nagy Bogi tökéletes párosítás. Legújabb videójukban külföldi karácsonyi dalokat játszanak el magyarra fordítva.


A videó elején a YouTuber elmondja nekünk, hogy ez egy videó a már meglévő zenés-sorozatának egy külön kiadása a karácsony közeledtével. A felvétel során négy különböző dalt hallhatunk és láthatunk a zenészektől.

Henry és Bogi közös videói mindig nagyon jó hangulatban készülnek el és most számunka is kellőképp megadják a karácsony hangulatát. A dalok hol viccesen, hol pedig varázslatosan szólnak az influenszerek játékában.

Az biztos, hogy a karácsony végével hiányozni fognak nekünk kedvenc hazai véleményvezéreinktől az ünnepi tartalmak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!