Karácsonykor is mozgásra ösztönzi követőit Besenyei Bogi - ifaktor
Az influenszer az Instagram-oldalán adott hangot gondolatainak és rávilágított a karácsony árnyoldalára is – már, ami a mozgást illeti.

„Közeleg a karácsony és ilyenkor hajlamosak vagyunk jobban elengedni magunkat, mondván úgyis jönnek az ünnepek és a sok finomság... Ha jobban belegondolunk, viszont pár napról van szó és nem azon a pár napon múlik a formánk, hanem az év maradék 360 napján. Addig is étkezzünk tudatosan és mozogjunk a lehetőségeinkhez mérten, amennyit csak tudunk"

– írja a remek formában lévő influenszer.

Bogi a tavalyi Exatlon Hungary versenyének hála vált országosan ismerté, ahol a Kihívók csapatában versenyzett, s végül a 8. helyet szerezte meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!