Károly herceg megtagadná Archietól a trónt - ifaktor
Károly herceg szürke zakóban teát szürcsöl

Elérkezett a határ, ami még több frusztrációt generál.


Károly herceg nem tétovázik, ha a hercegi címekről van szó. A már jól ismert Harry herceg és Meghan Markle botrány újabb szintre emelkedett. Köztudott, hogy Harryék szakítottak a királyi családdal és egy új, különálló, kötelezettség-mentes életet kezdtek Észak-Amerikában. Ennek következménye, többször is utolérte már a családot és most Károly herceg felfűtötte a kedélyeket azzal, hogy megtagadta unokájától Archietól, hogy a herceg nevet viselje, ezzel pedig a trónörökösi jogától is megfosztotta őt.

Harry és Meghan gyermeke, a hetedik a trónörökösi rangsorban, de a belsős körökben mozgó emberek szerint Károly herceg limitálni és szűrni szeretné a kérdéses eseteket, hiszen ahogy a külvilág, úgy a belső család is azt szeretné, ha rendes, hagyományos módon folytatódna az öröklés, kicsapongások nélkül.

Ezen felül, pedig az olyan titulusok mint „herceg" vagy „hercegnő", jogosultak pénzügyi támogatásra és személyes védelemre. Persze az átlag emberek adójából. Mint ahogy azt már tudni lehet, nemrég Harry és Meghan bejelentette, hogy a Buckhingam Palota hivatalosan is megtagadta ezeket a jussokat Archietól.

Ugyanakkor ez egy övönaluli húzásnak mutatkozik, de mint tudjuk, a királyi családban nincs helye ellentmondásnak és hőzöngésnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!