Káros tartalomgyártónak nevezték Tücsit Insta-oldalán - ifaktor
Tücsi bikiniben és napszemüvgben áll a strandon

Az influenszer, már nem tud olyan posztot kirakni Instagram-oldalára, amihez legalább egy ember ne írna valami sértő, bántó, negatív kritikát. Tücsi legújabb bejegyzését ismét kemény szavakkal és mondatokkal illették.


A fotón az influenszer ismét bikiniben pózol, azzal a különbséggel, hogy ezúttal egy fehérneműmárkát népszerűsít a fotójával. Különösebb probléma ezzel még nem is lenne, azonban egy követőjének feltűnt, hogy Tücsi korábbi fotóin látott növekedési csíkja, amik a hasán voltak láthatóak, hirtelen eltűntek.

Követője rögtön fel is tette a nagy kérdést Tücsinek:

„A márka kérte, hogy retusáld a hasad és a melled?
A privát jellegű fotóidon mindig vállalod a teljesen természetes striákat, ezért kérdezem"

- kérdezte egy kommentelő az influenszert, amire azóta még nem kapott választ.

Tücsi fotóján egyébként tényleg nem látszik semmilyen szépséghiba sem és szülés után is fantasztikus maradt az alakja, éppen ezért irtó károsnak nevezte egy követője a bejegyzését.

„Hogy van szíved ilyen káros posztot kirakni?"

- kérdezte egy újabb kommentelő, amire szintén nem érkezett válasz Tücsitől.

„Ki érezte már azt közületek, hogy kicsi a melle, formátlan a feneke vagy éppen azt, hogy túl nagy és nem igazán tud megbarátkozni vele?
Hányszor pörgünk-forgunk a tükör előtt elégedetlenül és kifogásoljuk magunkat? Én is örök maximalista vagyok, de ahogy telik az idő egyre jobban barátkozom meg a hibáimmal. Fontosnak tartom, hogy mi nők bátorítsuk egymást és mindig legyen egy pozitív gondolatunk egymáshoz. Osszátok meg velem, hogy Ti mivel szoktátok a barátnőitek önbizalmát növelni"

- olvasható az influenszer bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!