Kárpáti Rebeka elárulta: nincs a legjobb formában mostanában - ifaktor
Kárpáti Rebeka egy fotózáson feketében

A népszerű sztár, Kárpáti Rebeka Instagram-oldalán elárulta követőinek, hogyan érzi magát az elmúlt időszakban és hogy mi az a tevékenysége, ami szerencsére leköti a jelenlegi aggasztó helyzetben.


Rebeka megosztott magáról egy picit homályos és nem a legjobb minőségűnek mondható fotót, amin épp bort fogyaszt, ezzel is utalva jelenlegi állapotára. Azonban a sztár még így sem panaszkodhat, hiszen nem régiben a piacra dobta saját ruhamárkáját, ami elmondásai szerint azóta is szárnyal.

Ennek ellenére természetesen az egy éve tartó pandémia helyzet senkinek sem könnyű, de örülünk, hogy Rebekát van, ami lekösse a szürke és nyomasztó mindennapokban.

„Kicsit homályos, kicsit rossz minőségű és még a pulcsim is bolyhos. Mostanában kb így nézek ki és így is érzem magamat. 🍷🙃 Szeretnék egy kicsit >>jobban visszajönni<< ide Instára hozzátok sokkal több személyes, real tartalommal. Higgyétek el a háttérben nem unatkozom, lehet hogy csinàlok majd egy hosszabb beszélgetős videót megint amiben mesélek majd nektek.:) Most éppen aktívan nem forgatunk semmilyen TV műsort, de hála Istennek így van időm foglalkozni a @kindaclothing -gal. Sokan azt hihetitek hogy van egy durva PR, Marketing, Logisztika, Customer Service és egy csomó minden a márka mögött, de az az igazság, hogy ezt konkrétan én, és a baràtnőm Anna - akinek elmondhatatlanul hálás vagyok a segítségéért ❤️ - csináljuk ( a gyártáson kívül). Nem kis meló, és álmomban nem gondoltam volna hogy 3 hónap alatt, friss márkaként a pandémia kellős közepén így utat tör magának a KINDA, ennyire népszerű lesz és ilyen hamar túlnő rajtunk. Olyannyira, hogy lassan alkalmazottat is kell keresnünk.🙏🏻 (Lehet majd teszek ki róla felhívást ide:) Elképesztően sokat tanultam/tanultunk az elmúlt hónapokban és ezekből a tapasztalásokból tudunk építkezni/fejlődni.❤️🙏🏻 Nagyon hiszek ebben a projektben, őszintèn szívem-lelkem benne van, és elmondhatatlanul Hálás vagyok Nektek, hogy így szeretitek és támogatjátok.❤️ Emellett több projekten is dolgozunk a háttérben, amikről majd ha aktuális lesz beszámolok.❤️ Sokat tudnék írni még, de későbbre is hagyok. Ti hogy vagytok?"
– kérdezte követőit Rebeka.„Kicsit homályos, kicsit rossz minőségű és még a pulcsim is bolyhos. Mostanában kb így nézek ki és így is érzem magamat. 🍷🙃 Szeretnék egy kicsit >>jobban visszajönni<< ide Instára hozzátok sokkal több személyes, real tartalommal. Higgyétek el a háttérben nem unatkozom, lehet hogy csinàlok majd egy hosszabb beszélgetős videót megint amiben mesélek majd nektek.:) Most éppen aktívan nem forgatunk semmilyen TV műsort, de hála Istennek így van időm foglalkozni a @kindaclothing -gal. Sokan azt hihetitek hogy van egy durva PR, Marketing, Logisztika, Customer Service és egy csomó minden a márka mögött, de az az igazság, hogy ezt konkrétan én, és a baràtnőm Anna - akinek elmondhatatlanul hálás vagyok a segítségéért ❤️ - csináljuk ( a gyártáson kívül). Nem kis meló, és álmomban nem gondoltam volna hogy 3 hónap alatt, friss márkaként a pandémia kellős közepén így utat tör magának a KINDA, ennyire népszerű lesz és ilyen hamar túlnő rajtunk. Olyannyira, hogy lassan alkalmazottat is kell keresnünk.🙏🏻 (Lehet majd teszek ki róla felhívást ide:) Elképesztően sokat tanultam/tanultunk az elmúlt hónapokban és ezekből a tapasztalásokból tudunk építkezni/fejlődni.❤️🙏🏻 Nagyon hiszek ebben a projektben, őszintèn szívem-lelkem benne van, és elmondhatatlanul Hálás vagyok Nektek, hogy így szeretitek és támogatjátok.❤️ Emellett több projekten is dolgozunk a háttérben, amikről majd ha aktuális lesz beszámolok.❤️ Sokat tudnék írni még, de későbbre is hagyok. Ti hogy vagytok?"

– kérdezte követőit Rebeka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!