Kárpáti Rebeka legújabb nyári kollekciója óriási siker lett - ifaktor

Kárpáti Rebeka nagy örömmel újságolja el, hogy nemrégiben elindított új, nyári kollekciója nagy sikernek örvend.


Legújabb posztjában Rebekát egy csodaszép halvány rózsaszín overálban láthatjuk, amit elmondása szerint nagyon hamar elkapkodták. Szinte alig maradt belőle pár darab. Nem is csoda, hiszen a legújabb nyárias trendeknek megfelelő a viselet.

A képen látható ruha anyaga ugyan már elfogyott, de a nagy közkedveltségre való tekintettel Rebeka felajánlotta, hogy ugyanazt a fazont és anyagot elkészíthetik újra, csak a szín lenne egy világosabb, púderesebb árnyalat.

A lány nagyon boldog, hogy ruhái ilyen hatalmas sikert aratnak és ígéri, az elkövetkező időszakban is mozgósítani fogja kreativitását és új darabokkal kedveskedik majd minden érdeklődőnek.

Mi további sok sikert kívánunk a jövőre nézve is Rebekának és már alig várjuk, milyen ruhakölteményekkel rukkol elő legközelebb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!