Kárpáti Rebeka öccsének mondott köszönetet a webshopjáért - ifaktor

Kárpáti Rebeka december elején indította útjára az első saját ruhamárkáját Kinda néven. Rebekának már régi álma volt ez a projekt és már a nekünk adott interjújában is elmondta, hogy ebben mekkora segítségére volt neki az öccse, András.


A TV2 műsorvezetője egy öccsével közös fotót posztolt az Insta oldalára, ahol leírta, hogy mennyire büszke a csapatára, akik segítettek neki a márka létrehozásában, amelyben óriási szerepet vállalt a testvére.

A projekt egyik legfontosabb eleme a webshop, amit egytől egyig András alkotott meg, ő programozta, szerkesztette és dizájnolta is azt. Ráadásul ezt mind az egyetem és munka mellett tette, nem véletlen, hogy Rebeka bárkinek jó szívvel ajánlja a testvérét, aki webfejlesztőt, vagy programozót keres.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!