Kárpáti Rebeka öccsének mondott köszönetet a webshopjáért - ifaktor

Kárpáti Rebeka december elején indította útjára az első saját ruhamárkáját Kinda néven. Rebekának már régi álma volt ez a projekt és már a nekünk adott interjújában is elmondta, hogy ebben mekkora segítségére volt neki az öccse, András.


A TV2 műsorvezetője egy öccsével közös fotót posztolt az Insta oldalára, ahol leírta, hogy mennyire büszke a csapatára, akik segítettek neki a márka létrehozásában, amelyben óriási szerepet vállalt a testvére.

A projekt egyik legfontosabb eleme a webshop, amit egytől egyig András alkotott meg, ő programozta, szerkesztette és dizájnolta is azt. Ráadásul ezt mind az egyetem és munka mellett tette, nem véletlen, hogy Rebeka bárkinek jó szívvel ajánlja a testvérét, aki webfejlesztőt, vagy programozót keres.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Megnevettette követőit Rácz Jenő séf, menyasszonyát már kevésbé

A népszerű Rácz Jenő séf Instagram-oldalára egy humoros fotót posztolt, ami első sorban a férfiaknak szól, de menyasszonya úgy érezte, nem hagyhatta komment nélkül a képet.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!