Kárpáti Rebeka öccsének mondott köszönetet a webshopjáért - ifaktor

Kárpáti Rebeka december elején indította útjára az első saját ruhamárkáját Kinda néven. Rebekának már régi álma volt ez a projekt és már a nekünk adott interjújában is elmondta, hogy ebben mekkora segítségére volt neki az öccse, András.


A TV2 műsorvezetője egy öccsével közös fotót posztolt az Insta oldalára, ahol leírta, hogy mennyire büszke a csapatára, akik segítettek neki a márka létrehozásában, amelyben óriási szerepet vállalt a testvére.

A projekt egyik legfontosabb eleme a webshop, amit egytől egyig András alkotott meg, ő programozta, szerkesztette és dizájnolta is azt. Ráadásul ezt mind az egyetem és munka mellett tette, nem véletlen, hogy Rebeka bárkinek jó szívvel ajánlja a testvérét, aki webfejlesztőt, vagy programozót keres.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!