Kasza Tibi boldog, hogy elkészült a Szerencsekerék kvízjáték - ifaktor
Mint az már tudható is, Kasza Tibi lesz a régmúlt tradícióiból újraélesztett Szerencsekerék kvízjáték műsorvezetője. Már izgatottan várja a kezdést!

Kasza Tibi legújabb Instagram-bejegyzéséből megtudhatjuk, hogy befejezték a Szerencsekerék kvízjáték forgatási munkálatait, így nemsokára már a közönség is élvezheti a régi tradíciókra visszanyúló műsort.

Magyarországon a Szerencsekerék 1993-tól a köztévén volt látható, 1997-től 2001-ig pedig a TV2-n adták. Már a kilencvenes években is az ország egyik legkedveltebb tévéműsora volt.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

Az új műsor július 19-től lesz majd látható a TV2 csatornáján. Kasza Tibi azt is megjegyzi, hogy reményei szerint a nézők legalább olyan nagy szeretettel fogadják majd az újjászületett műsort, mint amilyen lelkesedéssel ők készítették el azt. Ebben mi is szívből reménykedünk és sok sikert kívánunk hozzá!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!