Kasza Tibi és felesége nagy bejelentésre készülnek - ifaktor

A sztárpáros, Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea Instagram-oldalukon számoltak be arról, hogy egy céljukat sikeresen elérve hamarosan nagy bejelentéssel készülnek.


A találgatások elkerülése végett Tibi posztjában leírta, hogy nem egy kis tesót várnak, mielőtt mindenki elárasztaná ezzel a lehetőséggel a komment szekciót.

Ennek ellenére szívesen várták a tippeléseket követőiktől, akik a nagyobb többségben arra gyanakodtak, hogy Tibi fogyási projektjével kapcsolatban érhettek el egy régebben kitűzött célt.

„Elérted a kívánt testsúlyt"
„Megvan a fogyásod"
„Fogyásod?? :) ez által Manker shopban kapható lesz amivel neked sikerült :)"

- érkeztek sorban a fogyással kapcsolatos tippek.

Természetesen volt pár kevésbé aranyos komment is, mi alapján nem mindenki kíváncsi Tibiék sikerére, amit bejelenteni terveznek.

„Ha megtartanad magadnak bele halnal?"

- olvasható a kérdés egy kevésbé lelkes kommentelőtől.

Mi ettől függetlenül kíváncsian várjuk azt a nagy bejelentést, aminek elő bejegyzését ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek”

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!