Manker: itt az első üzlete is Kasza Tibi feleségének - ifaktor


Kasza-Darai Andrea, ismertebb nevén Manker nemrégen hozakodott elő a hírrel, miszerint megnyílt a saját termékeit forgalmazó webshopja. Most egy újabb lépcsőfok következett.


„Amikor az álmok valóra válnak... Augusztus óta készül-épül-szépül egy kis üzlet az Opera mellett meghozzá a Mankershop első budapesti üzlete. Egy üzlet, ami nagyon én vagyok,
egy igazán csajos hely, ahol sokszor találkozhattok majd velem, és ahol személyesen is betudjátok szerezni a kedvenc Manker termékeiteket. 2021 tavaszán nyitunk"

– írta a nagy bejelentéshez Manker.

A webshop bizonyára sikeres, hiszen már elsőre is annyian szerettek volna hozzájutni a termékekhez, hogy lefagyott az oldal. Így Kasza Tibi felesége azonnal – noha már nyár óta tervben van – terjeszkedni is kezdett a márkával, hiszen immár fizikai formában is megcsodálhatjuk a termékeket az újonnan nyíló üzlethelyiségben.

A webshop indulásáról szóló cikkünk ide kattintva olvasható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Bevallotta: ezt csinálja a fürdőkádban Köllő Babett

A legtöbben csak azért megyünk el fürdeni, hogy tisztábbak legyünk, ezért általában zuhanyzunk, de persze sokan egy forró fürdőt jobban értékelnek, így van ezzel Babett is, akinek még egy extra motivációja is van.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!