Kasza Tibi betekintést engedett a Szerencsekerék forgatására - ifaktor
KAsza Tibi egy alpkával a kezében
Mi is beszámoltunk róla, hogy július 19-visszatér minden idők egyik legismertebb televíziós műsora, a Szerencsekerék a TV2-n. A műsorvezető, Kasza Tibi lesz, aki várja majd a játékosokat és a nézőket, segítőpartnere, a betűket felfedő lány pedig Sydney van den Bosch lesz.


Kasza Tibi a Pénzt, vagy éveket óta először vezet műsort a TV2-ön, így az ő visszatérésének is szemtanúi lehetünk, míg a Farm VIP-ból ismert Sydney bemutatkozásának is egy vetélkedős műsorban.

Tibi a közösségi oldalán most betekintést nyújtott a forgatásra, és elárulta, hogy ugyan mosolya őszinte a fotón, cseppet sem kipihent az énekes...

„Hajnali 2 és 4 között a gyerek próbált minket meggyőzni, hogy már nincs szükség több alvásra, utána valami zaj forrását kerestem a házban. Szóval kipihent vagyok a mai Szerencsekerék forgatásra... De a mosolyok őszinte. Valljátok be, ti sem aludtatok semmit"

– írta Tibi az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!