Kasza Tibiék kislányából fotós lesz - ifaktor

A népszerű sztár házaspár, Kasza-Darai Andrea és Kasza Tibi kislánya most megmutathatta édesanyja Instagram-oldalán fotós tudását, ami valljuk be, korához képest szinte lenyűgöző.


Andrea, vagyis ismertebb nevén Manker legújabb Insta-bejegyzésében kislánya által készített fotóját osztotta meg követőivel, amiről, ha nem árulja el, hogy lánya csinálta, sose találtuk volna ki.

Manker három fotót osztott meg, amik közül mindet kislánya kattintotta, azonban csak az első fotó lett igazán jó. A másik kettőn leginkább csak Andi lába és cipője látható.

Ezt a mókás kis fotósorozatot még Csuti sem hagyta szó nélkül:

„Imádom 😂😂😂😂"

– fejezte ki tetszését komment formájában Csuti.

„😂😂 Életem képei, de természetes fő helyet kapnak a családi albumban"

– válaszolta neki Andrea.

Ide kattintva láthatod a fotókat.

„Lora Bella szerint ezek a manók a troll manók a Jégvarázsból és nem Hófehérkének a törpéi 😂 Miután készítettem róluk egy fotót, kérte hogy álljak oda és hadd készítsen ő is rólam..❤️❤️ Ilyenek lettek"

– olvashatjuk Darai Andi posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!