Kasza Tibinek betelt a pohara a Coviddal - ifaktor

A hazai sztárnak, Kasza Tibinek igencsak betelt a pohara a járványhelyzettel. Tőle megszokott iróniával, legújabb bejegyzésében arról számolt be, hogy kénytelen a feleses pohár aljára nézni elkeseredettségében. Posztjában őszintén leírta, hogy már nem érdekli a vírussal kapcsolatos semelyik hír sem.


Tibi képe közel 10 ezer lájkot kapott és több mint 200 hozzászólást, amik közül a nagy átlag ugyan azon a véleményen van, mint az énekes. Nem csoda, hiszen ez az év megviselt rengeteg embert és családot. Reméljük, hogy a 2021-es év csupa jó dolgot tartogat mindenki számára.

„Amikor már a macska is kér egy tüskét akkor tényleg cudar világ van. Most már ott tartok, hogy esküszöm semmiről nem akarok tudni semmit, már a fertőzöttek száma sem érdekel, pont leszarom, hogy hány fejlődő ország fejleszt vakcinát, és már nem tudok rosszallóan nézni azokra, akik maszk nélkül mászkálnak miközben én fulladozom. Unooooooooom! Ti hogy vagytok? Őszintén!"

– fogalmazta meg véleményét Insta-oldalán Kasza Tibi.

A kép ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!