Katy Perry és Orlando Bloom Olaszországban! - ifaktor

Gondola, fagyi, és séta a verőfényes napsütésben.


Ne is törődjön senki Amerikával, amikor itt van a fantasztikus csizma, avagy Olaszország. Katy Perry és a családja Velencében töltik pihenő idejüket.

A 36 éves énekest és a 44 éves színészt, hétvégén többen is látták az olaszországi városban. Egy szemtanú elmondása szerint Prágából érkeztek, ahol Orlando Bloom éppen forgat, majd becsekkoltak a hotel szobájukba és aztán egy vezetett városnézésre indultak.

Természetesen nem csak kettesben voltak, hanem ott voltak velük a gyerekek is.

„Végig sétáltak a Szent Márk téren, Velence S alakú főcsatornája mellett, majd megálltak fagyizni egyet. Bloom engedte, hogy a kis Daisy megnyalja a fagyit és rendkívül fura fejeket vágott, mikor megízlelte azt. Ez Katynek is nagyon tetszett, így rengeteg képet és családi selfie-t csináltak, hogy megörökítsék a pillanatokat."

Ezt követően, pedig kettesben romantikáztak egyet, egy gondola túrán.

Katy Perry és Orlando Bloom 2019-ben jegyezték el egymást és 2020 augusztusában született meg első közös gyermekük. A 13 Grammy-díjra jelölt énekesnő elmondta egy interjúban, mennyire fontos számára az a feltétel nélküli szeretet, amit a kislányuktól kap.

„Előadóként mindig a külvilág elfogadására és szeretetére támaszkodtam, ugyanakkor ez néha egy pillanat alatt meginoghat. Amikor van egy gyermeked, nem tud rólad, az előéletedről, bankszámládról semmit, csak szeret téged és ez jelent számomra mindent amit eddig kerestem."

mondta Perry.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Jamie Lee Curtis elmondta, 25 éves fia transznemű

Elmondása szerint rendkívül büszke anyukának tartja magát.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!