Katy Perry lánya, hozzáférhet rettentően egyedi ruhatárához - ifaktor

Szinte alig várja az énekesnő, hogy eljöjjön az a pillanat, amikor átadhatja a nagy becsben tartott ruhatárát.


A 36 éves énekesnő, sokkal inkább szereti megtartani és eltenni azokat a ruhákat, amiket megvásárolt, vagy ráadtak. Ebből következtethetünk, hogy az évek során, akkora ruhatárat alakított ki, ami kényelmesen felöltöztetne egy hadsereget is.

Hogy miért teszi el őket? Azért, hogy jelenleg 9 hónapos kislánya kapjon egy szeletet anyu stílusából, illetve, hogy legyen mit felvennie, ha esetleg nem találna magának csini rucit. Daisy, akin közösen osztoznak Orlando Bloom színésszel, amikor elég nagy lesz, megkapja teljes és korlátlan hozzáférését az énekesnő összes ruhájához.

Perry egy interjúban elmondta, hogy sokszor tart takarítást a ruhatárban, mert szükség van újabb és újabb, stílusosabb ruhákra. Ugyanakkor vannak olyan ruhadarabok is, amikre mindig szívesen gondol vissza.

Az énekesnő rögtön azután kezdte el ráncba szedni a ruhatárát, hogy megtudta kislánya lesz. Azt mondta, hogy szeretné, ha ezek a ruhákat újra viselné valaki, ebben az esetben a lánya.

Katy Perry legutóbbi szettjét, ami érzésünk szerint, szintén menni fog a kislányának, az American Idol új részében mutatta meg, na meg persze Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Nádai Anikó irtó cuki képet osztott meg szerelmével

Nádai Anikónak bizony majdnem a füle bánta, de így is nagyon aranyos fotót tett közzé.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!