Katy Perry megkapta az anyaságtól azt, amire mindig vágyott - ifaktor

Távol a színpadoktól és karrierjétől, rendkívül élvezi az anyaságot az énekes.


Katy Perry egy interjúban elmondta, hogyan változtatta meg életét kislánya Daisy, aki Augusztusban tölti be 1. életévét.

„Amikor van egy gyerkőcöd, akkor van valakid, aki semmit nem tud az eddigi életedről, a bankszámládról, nem tud semmit, csak szimplán szeret téged. Feltétel-nélküli szeretet. Ez minden amit akartam."


Az énekesnő így, hogy anya lett, kicsit visszavett és lelassított, ami a karrierjét illeti. Ki szeretné élvezni minden pillanatát a szülő létnek vőlegényével, Orlando Bloom színésszel.

„Volt 35 év, amikor azt csináltam amit csak akartam. Oda-vissza járkáltam az egész világban és a karrieremet helyeztem előtérbe."
„Most már van egy hatalmas felelősség rajtam, egy hihetetlen ajándék, aki törődést igényel. Ez egy kicsit sebezhetővé tesz téged és emlékeztet a gyermekkorodra és arra, hogy te másként szeretnéd csinálni. Én másként akarom csinálni."

mondta Perry.

„Egy elképesztő utazáson vettem részt az elmúlt években, ahol jól éreztem magamat és körülvettek a fények, a ruhák, a próbák és a színpadok, de van egy másik életem otthon, ami viszont kicsi és normális."

jegyezte meg az énekes

„Úgy érzem mostantól kikapcsolhatok és ez annak köszönhető, hogy kézben tartom mind a magánéletemet, mind pedig az énekes karrieremet. Összehangoltam őket, hogy egy teljes értékű emberként működhessenek bennem."

Az énekes sokkal elfogadóbb is lett önmagával szemben az anyaságának köszönhetően.

„Eddig nagyon ideges voltam, amikor úgy kellett kimennem az utcára, hogy nem volt rajtam smink. Valami sminket és egy hajat mindig kellett csinálnom. Most pedig tudom, hogy jó vagyok. Tudom ki vagyok és az, hogy mit gondolsz rólam, nem az én problémám."

A pandémia miatt felszabadult időt, Perry is a családjával töltötte és azt hiszi megtalálta az egyensúlyt a pop-sztár lét és az anyaság között.

„Tudom, hogy amikor a színpadra lépek, a legjobbat fogom hozni, ami csak tőlem telik, ahogy minden eddigi munkámnál. 13 éves korom óta foglalkozom minden időmben ezzel és most megálltam, hogy megillatozzam a rózsákat."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!