Kékbe borult az Instagram: A hazai sztárok is megemlékeztek az autizmus világnapjáról - ifaktor
Gelencsér Tímea kékben a Karib-tenger partján
Minden évben április másodikán tartják az autizmus világnapját. A napot az ENSZ jelölte ki 2007-ben azzal a céllal, hogy felhívja a világ figyelmét arra a több tízmillió embertársunkra, akik autizmus spektrum zavarral küzdenek. Az Én is kék vagyok kampányból természetesen sztárjaink, népszerű influenszereink sem maradhattak ki, így egy napra kékbe borult az Instagram.

Én is kék vagyok! Legyünk együtt kékek! 💙Az Autizmus Világnapján így fejezem ki szolidaritásomat az autizmus spektrumzavarral élők felé! Segíts Te is megteremteni egy elfogadóbb és barátságosabb világot! Megérteni. Elfogadni. Segíteni.

– írta posztjában a kékbe öltözött Majka.

Majka zenésztársa Curtis is hasonló gondolatok osztott meg közösségi oldalán, természetesen kékbe öltözve, de egy fontos gondolattal még kiegészítette mondanivalóját, méghozzá azzal, hogy merjünk beszélni az autizmusról.

Gelencsér Timi már több hónapja Dominikán tartózkodik az Exatlon forgatásán, de erről a napról a sok teendője mellett sem feledkezett meg, ráadásul a képen nemcsak ő, hanem a Karib-tenger is kékbe öltözött.

A felsorolás még egy jó ideig eltarthatna, hiszen tényleg szinte minden sztár szolidaritását fejezte ki, az autizmussal élők felé, mert ez a nap róluk szól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!