Kelemen Zsófi: Már hetek óta nem merek konditerembe járni - ifaktor
Kelemen Zsófi kocsiban ülve könyököl és mosolyog

A karantén és a homeoffice sajnos sokunknál újra beköszöntött. Szerencsére Kelemen Zsófi nem hagyja nekünk, hogy ellustuljunk. Instagram-oldalára feltöltött egy rövid edzéstervet, ami otthon bárhol és bármikor könnyedén elvégezhető.


Zsófi bejegyzésében elárulja nekünk, hogy már két hete nem járt edzőteremben, így próbálta csökkenteni a kontaktok számát. Ezért kialakított egy otthoni edzéstervet, amit fokozatosan fog bemutatni követőinek közösségi oldalán. A két gyermekes fitnesz anyuka remek példát mutat, hogyan kell felelősségteljesen léteznünk a kialakult súlyos járványhelyzetben.

„Be kell vallanom, hogy én már hetek óta nem merek konditerembe járni... Anyaként felelősséggel tartozok 2 gyerek iránt és úgy érzem, eljött az az idő, amikor minimálisra kell csökkenteni a kontaktok számát. Szóval egy ideje a nappaliban tolom, így gondoltam felveszek nektek egy két gyakorlatot, amik nagyon hatékonyak, popsi fókuszúak és túl sok hely se kell hozzá. Pikk pakk megvagyok a 4 körrel. Ezt még Zsolni is egész jól bírja. Egyébként csak a helyszínt cseréltem le. Legyenek még hasonló videók?"

– kérdezte kedvelőitől Zsófi.

A kérdésre pedig követőitől rengeteg kommentet kapott, miszerint szeretnének még több hasonló videót kérni @zsofiakelementől.

Ne hagyd ki!