Kelemen Zsófia őszintén mesélt mellplasztikájáról - ifaktor
Kelemen Zsófi a Maldív-szigeteken, napszemüvegben, párduc mintás fürdőruhában

Kelemen Zsófia két gyermekes édesanyaként és fitnesz influenszerként éli a mindennapjait. Jelenleg egy varázslatos nyaralásra ment családjával, amiről rengeteg bikinis fotót osztott meg és követői ki is szúrták a változást testén.


Zsófi ugyanis egy mellplasztikán esett át, hiszen a két gyermek szoptatása az ő testén is meglátszott és nem tetszett neki a testében végbemenő változás. Az influenszer rengetek kérdést kapott a szépészeti beavatkozással kapcsolatosan, amiket egy hosszú posztban válaszolt meg.

Az influenszer bejegyzéséből megtudtuk, hogy igazából egy rekonstrukciós műtéten esett át, amivel a szoptatástól megereszkedett keblein javított. Zsófi a hosszú bejegyzésén kívül a komment szekcióban válaszol az egyéb, követői által feltett kérdésekre.

„Mellplasztika.
Annyian kérdeztek a témával kapcsolatban a bikinis képek után, hogy úgy döntöttem, írok egy összefoglaló posztot, ahol minden felmerülő kérdésre válaszolok nektek kommentben is. Kérlek itt kérdezzetek, ne üzenetben, hátha másnak is hasznos info.
Dr. Pataki Gergely ( @drpataki ) plasztikai sebész műtött, akinek a nevét ismerhetitek onnan is, hogy a bangladesi sziámi ikreket szétválasztó orvoscsoport egyik tagja. Nála nagyobb szaktekintély számomra nincs az országban, így 1000%-ig megbíztam benne.
A műtétre decemberben került volna sor, de mivel covid pozitív voltam, így halasztani kellett. Végül január közepén műtött Doktor Úr az Emineo Magánkórházban, amivel tökéletesen elégedett voltam.
Az vizsgálatokhoz és a műtéthez is negatív teszt kellett, majd a műtét reggelén is újra teszteltek.
A kérésem az volt, hogy a magasságomhoz és a testalkatomhoz a lehető legarányosabb és természetesebb végeredmény legyen. Ne legyen nagy, se feltűnő, se túl kicsi. Olyan legyen mint, ami akár műtét nélkül is megadathatott volna. Csak nem adatott.:)
A 2 terhesség és szoptatás megviselte a testemet. Sose volt nagy mellem, de mindig formás volt. Ellenben a második szoptatás végére teljesen eltűnt és megváltozott... csak az tudja miről beszélek, aki szült már 2 gyereket. Szó szerint nulla alapom maradt. Semmilyen melltartó nem állt rajtam sehogy se.
Doktor Úrral közösen, egy nagyon alapos konzultáció után választottuk ki a megfelelő méretet.
395 cc csepp formájú, magas profilú Polytech implantot kaptam. Így lettem A kosárból egy normál C kosár, ami egy teljesen természetes méret.
A felépülésem zökkenőmentes volt. 4 hétig kellett segítséget igénybe vennem Zsolna mellé, mert addig nem emelhettem meg. Igazából ez volt a legnehezebb része, a logisztika, nem a fájdalom.
Ez volt az első és egyetlen műtétem. Nem, nem tervezek mást. Tökéletesen elégedett vagyok és boldog így. Ez igazából egy rekonstrukciós műtét 2 gyerek után. Nem szeretnék még véletlenül se senkit se a műtét irányába buzdítani. Ez mindenkinek az egyéni döntése kell, hogy legyen. Mindenki maga érzi, hogy tudja elfogadni magát, hogy boldog. Én így. Ez az én történetem és remélem, tudtam segíteni. Hálás vagyok a 2 gyermekemért, büszke vagyok, hogy képes volt a testem kihordani őket. Sosem szégyelltem, semmilyen változását a testemnek, de a lelkem nekem most így boldogabb. Remélem minden kérdésetekre tudtam válaszolni"

- olvasható Zsófi bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!