Kelemen Zsófinál már most tombol a Karácsony - ifaktor

Kelemen Zsófi Instagram-oldalán mutatta be követőinek, hogyan készül már november elején a karácsonyi ünnepre. A kétgyermekes fitnesz anyuka azt vallja, hogy sosem lehet elég korán elkezdeni, főleg a mostani járványhelyzetben.


Posztjában kitér rá, hogy a vírus okozta állapot miatt, a lehető legbiztonságosabban igyekszik készülni az év egyik legszebb ünnepére. Zsófi próbál mindent, amit csak lehet online megvásárolni, ezzel is ügyelve saját és környezete egészségére. Továbbá azt is elmesélte nekünk, hogy mint minden évben így idén is készül személyes ajándékokkal családjának. Ehhez ad nekünk fantasztikus ötletet az influenszer.

„Végre itt a november, úgyhogy hivatalosan is elkezdődik nálam a karácsonyi láz. Idén a vírushelyzet miatt igyekszek mindent a lehető legkorábban elintézni, sose lehet tudni mi lesz alapon. És amit csak tudok online rendelek. De ettől függetlenül idén is igyekszem személyessé tenni az ajándékokat, amit például a karácsonyfa gömböket, amikre teljesen egyedi feliratokat kérhettek, egyedi üzenetekkel, nevekkel vagy akár a nagy kérdéssel is"

– olvashatjuk @zsofiakelemen bejegyzésében.

Szerencsére még mindenki időben van az ajándékok megvásárolásával, de ha esetleg nem lenne még ötletetek idén mit adjatok szeretteiteknek, Zsófi segít.


Related Articles From Your Site

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!