Kelemen Zsófinál már most tombol a Karácsony - ifaktor
Kelemen Zsófi lila ruhában feltett karral áll

Kelemen Zsófi Instagram-oldalán mutatta be követőinek, hogyan készül már november elején a karácsonyi ünnepre. A kétgyermekes fitnesz anyuka azt vallja, hogy sosem lehet elég korán elkezdeni, főleg a mostani járványhelyzetben.


Posztjában kitér rá, hogy a vírus okozta állapot miatt, a lehető legbiztonságosabban igyekszik készülni az év egyik legszebb ünnepére. Zsófi próbál mindent, amit csak lehet online megvásárolni, ezzel is ügyelve saját és környezete egészségére. Továbbá azt is elmesélte nekünk, hogy mint minden évben így idén is készül személyes ajándékokkal családjának. Ehhez ad nekünk fantasztikus ötletet az influenszer.

„Végre itt a november, úgyhogy hivatalosan is elkezdődik nálam a karácsonyi láz. Idén a vírushelyzet miatt igyekszek mindent a lehető legkorábban elintézni, sose lehet tudni mi lesz alapon. És amit csak tudok online rendelek. De ettől függetlenül idén is igyekszem személyessé tenni az ajándékokat, amit például a karácsonyfa gömböket, amikre teljesen egyedi feliratokat kérhettek, egyedi üzenetekkel, nevekkel vagy akár a nagy kérdéssel is"

– olvashatjuk @zsofiakelemen bejegyzésében.

Szerencsére még mindenki időben van az ajándékok megvásárolásával, de ha esetleg nem lenne még ötletetek idén mit adjatok szeretteiteknek, Zsófi segít.


Related Articles From Your Site

Ne hagyd ki!