Dylan Sprouse bemutatása Palvin Barbara szüleinél - ifaktor
A Zack és Cody élete című Disney-sorozat sztárja és Barbi idehaza, Ceglédberceliben tölti az idejét a Palvin-család birtokán, ahol Dylan megismerkedhetett a magyar modell szüleivel.


Palvin Barbara és amerikai sorozatsztár párja, Dylan Sprouse már egy ideje elindították a Breaking Ground nevű Instagram-sorozatukat, amelyben nyomon követhetjük, ahogy megvettek egy földet Amerikában, amire aztán elkezdték felépíteni saját otthonukat. A sorozat legfrissebb epizódja már Magyarországon játszódik, Palvinék birtokán.

Az ismerkedés során Barbi édesapja megkínálta pálinkával a sorozatsztárt, aki természetesen el is fogadta az invitálást. A leendő após fel is tette a nagy kérdést az iszogatás közben:

„Na, és mikor lesz az esküvő?"

Noha elsőre köpni-nyelni nem tudott a vendég, azért végül elárulta, hogy ha lesz, akkor sem a kamerák előtt fogja megtenni, de egyelőre már terveik vannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

Nyári Dia megmutatta mikor kezdődött az állatok iránti szeretete

A Barátok közt egykori színésznője egy gyerekkori képet posztolt magáról, amin első kutyájával látható, aki megalapozta az állatok iránti szeretetét.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!