Kelly Clarkson lélegzetelállító éneklést mutatott be - ifaktor

Nyisd meg és fogj egy zsepit, mert garantáltan meghatódsz!


Az a Kelly Clarkson, akinek beszélgetős műsora Ellentől veszi át a fő műsoridőt, megmutatta, hogy nem csak a házigazda szerepért imádják az emberek. A Kellyoke nevű részben, Sia – Breath Me című számát énekelte el, ezzel pedig mindenkit sokkolt.

Az előadás alapját a 2004-ben íródott zseniális zenei alap és az elképesztően jól megkomponált sláger adja, viszont ez csak részben tesz hozzá az énekléshez. A fájdalomról és reménytelenségről szóló dalt, Clarkson bitang precíz hangja teszi még libabőrösebbé.

A rajongók egyből elárasztották a YouTube komment szekcióját és elismerően beszéltek az énekesről.

„Istenem.. Ez a zene…és a hangja..mennyország."
„Kelly vokáljai nem csak a legjobbak, de az, ahogy át tudja érezni amit és amiről énekel, az teszi őt ennyire különleges előadóvá és emberré."
„Szinte mindenem libabőrös lett.."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!