Kelly Clarkson retteg a botoxtól – boldog a ráncaival - ifaktor
Kelly Clarkson mosolyog egy asztalnál ülve fekete ruhában

Az énekes egy podcastben mondta el, hogy miért fél ennyire.


Kelly Clarksonnak az ő korában, még egyáltalán nincs szüksége plasztikai műtétekre, de nem ítélkezik azok felett sem, akik önszántukból csinálják.

Egy interjúban, Mayim Bialiknak elmondta Clarkson, hogy egyenesen retteg a műtéti beavatkozásoktól és úgy gondolja, hogy rajta kívül is mindenkinek van hely a szakmában, akik úgy döntenek, nem vetik alá magukat a külső fiatalítás mesterségeinek.

„Úgy fogok kinézni, mint egy Shar-Pei kutya. A világ összes ránca rajta lesz az arcomon. De ez semmilyen módon nem tesz jobbá mint azt, aki megcsináltatja az arcát. Félek attól a cucctól, amit botulinum-toxinnak (botox) hívnak."

jegyezte meg Clarkson.

Mayim megjegyezte, hogy reméli azelőtt lép ki az iparból, hogy az öregedés jelei elkezdenének megjelenni rajta. Mire Clarkson elmondta, hogy ő nagyon szívesen várja a ráncokat és a lehetőséget, hogy a világ szépségi normáit tesztelje.

Clarkson hű marad önmagához, azonban azt is elmondta, hogy egyáltalán nem könnyű ehhez tartani magadat, amikor Hollywoodban dolgozol.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!