Kelly Clarkson veszi át Ellen műsoridejét - ifaktor

2022 őszétől, a 18 éven át tartó „Ellen Show" helyett, érkezik a „Kelly Clarkson Show".


Ellen 19 sikeres és csodás szezont követően bejelentette, hogy befejezi az „Ellen Show"-t és kiszáll a mindennapos TV-életből. Mivel amerikai idő szerint, fő műsoridőben volt Ellen, így egy méltó utódot kellett találni, aki betöltheti ezt a komoly és jelentőségteljes űrt. Senkit nem ért meglepetésként, hogy ezt a feladatot Kelly Clarkson-nak és az ő „Kelly Clarkson Show"-jának fogják odaítélni.

Az NBC hivatalosan is bejelentette, hogy Clarkson műsora már a második évadjánál tart, így ő lesz az aki átveszi Ellen-től a stafétát. Méltó utód lehet, hiszen mióta a műsor elindult 2019 őszében, rengeteg pozitív kritikát kapott és stílusában is hasonlít, az egyik legikonikusabb műsorra, az „Ellen Show"-ra.

Az egyetlen hátráltató erő az volt, hogy úgy, ahogy minden más is, Clarkson műsorának értékelése is megcsappant a koronavírus járvány ideje alatt, ezért egy kis bizonytalanság lépett fel az NBC-nél, hogy vajon tényleg Clarkson lesz-e a sikeres befutó, vagy esetleg valaki más után nézzenek, mondjuk Tiffany Haddish után?


A csatorna azonban nyíltan megerősítette, hogy Kelly lesz a biztos befutó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!