Keményen beleálltak Young G Bécibe legutóbbi posztja miatt - ifaktor
Young Béci fekete melegítőben és napszemüvegben egy rózsaszín babakocsi mellett áll

Azt már talán megszokhattuk, hogy a közösségi média világában a kommenteknél nem sok kegyetlenebb dologgal találkozhatunk. Így van ez akkor is, ha egy közösségi média sztárnak gyermeke születik, nem kímélik, nincs kivétel. Young G Bécit is durván betámadták legutóbbi posztjánál.


A zenész Instagram-oldalán büszke kétgyermekes apukaként bátran számol be az életük fontos részleteiről, főleg most, mikor második kislánya is megszületett. Gyermekük kicsi súllyal született, így most nagyon oda kell figyelniük az etetésére.

Erről számolt be legújabb bejegyzésében Young Béci, amiért azonnal neki estek a kommentelők. Volt, aki azt emelte ki, hogy Bécinek nem szabadna az utcán etetnie gyermekét és volt olyan hozzászóló is, aki azért neheztelt a zenészre, amiért növelik gyermeküknél az etetések közötti időt.

„3000 grammnál nyitok egy pezsgőt!🍾
Hála a jó égnek nagyon jó étvágya van Rebómnak!🙏🏽
Még amikor a kórházban voltak emlékszem, azt mondta az intenzíven a Doktornő, hogy ilyen pici baba még csak 2-3 grammot eszik... most már van, hogy 40-50ml -t is megeszik egy szoptatásnál.
Mostmár a 2 órát kitoltuk 3 óránkénti evésre.
Erősödünk, erősödünk mind a hárman!💪🏽
Köszönjük a rengeteg együttérző levelet"

– mesélte követőinek bejegyzésében Béci.

Majd érkeztek is a durvábbnál durvább megfogalmazású kommentek.

„Jòl làtom hogy az utcàn van az ebèd,aztàn poszt az instàra?!az eszem.megàll"

– üzente a zenésznek egy ismeretlen hozzászóló.


„Miert kell kitolni 3 orata az etetest? 😢"

– kérdezte egy másik kommentelő, amire már Béci is reagált.

„mert többet eszik?🤷🏽️"

– felelte a kérdésre a rapper.

Szerintünk azzal nincsen semmi probléma, ha az embereknek van véleményük és azt meg is osztják a közszereplőkkel, főleg azért, hiszen a sztárok is nyíltan beszámolnak az életük egy-egy intimebb részleteiről is. Azonban sokszor a megfogalmazással nem tudunk egyetérteni, főleg a Bécinek szánt kommenteknél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!