Kempf Zozóval beszélték ki az Exatlon eddigi történéseit - ifaktor
Új sorozatot indított a theBIGfam YouTube- csatornán Nagy Dani és Nagy Benedek. Az Exatlon történéseit fogják kivesézni, az első részben a TV2 műsorának egyik exjátékosa Kempf Zozo volt a vendégük.


Az EXATLONRÓL SZAKSZERŰEN! című műsor mostantól heti rendszerességgel fog jelentkezni, és nem csak a srácok YouTube-csatornáján lesz elérhető, hanem a TV2 oldalán is.

Az első adás szerkesztése abból a szempontból nehezebb feladat volt, hogy itt négy sűrű hét eseményeit kellett feldolgoznia Benedeknek és Daninak.

Benedek, Zozo beinvitálása után egyből egy vicces kérdést intézett a BMX világbajnokhoz, méghozzá azt, hogy a dobás vagy az éneklés megy-e jobban neki. Utalva arra, hogy a vlogger feltűnt a TV2 Nicsak, ki vagyok? című leleplezős showműsorában.

A srácok felelevenítették az Exatlon harmadik szériájának eddigi legjobb pillanatait, amik közül természetesen kihagyhatatlan volt Dani legendás szaltója a helikopterből.

Ezenkívül is sok érdekességet és vicces pillanatot tartalmazott a EXATLONRÓL SZAKSZERŰEN! első epizódja, amiért mindenképpen megnézésre ajánljuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Meddő lenne Rebel Wilson?

Rebel Wilson amerikai vígjátékokban való szereplése már megannyiszor csalhatott mosolyt az arcunkra vagy épp véget nem érő nevetést. Most azonban egy komolyabb témáról van szó, mely cseppet sem érdemel nevetést.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!