Kempf Zozóval beszélték ki az Exatlon eddigi történéseit - ifaktor
Kempf Zozóval beszélték ki az Exatlon eddigi történéseit Nagy Daniék
Új sorozatot indított a theBIGfam YouTube- csatornán Nagy Dani és Nagy Benedek. Az Exatlon történéseit fogják kivesézni, az első részben a TV2 műsorának egyik exjátékosa Kempf Zozo volt a vendégük.


Az EXATLONRÓL SZAKSZERŰEN! című műsor mostantól heti rendszerességgel fog jelentkezni, és nem csak a srácok YouTube-csatornáján lesz elérhető, hanem a TV2 oldalán is.

Az első adás szerkesztése abból a szempontból nehezebb feladat volt, hogy itt négy sűrű hét eseményeit kellett feldolgoznia Benedeknek és Daninak.

Benedek, Zozo beinvitálása után egyből egy vicces kérdést intézett a BMX világbajnokhoz, méghozzá azt, hogy a dobás vagy az éneklés megy-e jobban neki. Utalva arra, hogy a vlogger feltűnt a TV2 Nicsak, ki vagyok? című leleplezős showműsorában.

A srácok felelevenítették az Exatlon harmadik szériájának eddigi legjobb pillanatait, amik közül természetesen kihagyhatatlan volt Dani legendás szaltója a helikopterből.

Ezenkívül is sok érdekességet és vicces pillanatot tartalmazott a EXATLONRÓL SZAKSZERŰEN! első epizódja, amiért mindenképpen megnézésre ajánljuk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!