Kempf Zozo elárulta, hogy kinek szurkol az Exatlon új évadában - ifaktor
Kempf Zozo elárulta, hogy kinek szurkol az Exatlon új évadában
A TV2 Celebszemle vlogjában vendégeskedett Kempf Zozo, aki többek között azt is elárulta, hogy kinek szurkol az Exatlon Hungary idei évadjában.


A népszerű influenszert azután látták vendégül, hogy kiderült, ő rejtőzött a TV2 leleplezős showműsorának legérdekesebb jelmeze a Discogömb mögött.

„Kicsit szkeptikus voltam az elején, nem tudtam mire számítsak, a sportműsorok talán egy fokkal jobban passzolnak hozzám, emiatt egy kicsit tartottam ettől az éneklős-táncolós műsortól. De meglepően jó volt, nagyon élvezte, és örülök, hogy egy új oldalamat is megtudtam mutatni."

– mesélt Nicsak, ki vagyok? -os élményeiről Zozo.

Majd, mint volt Exatlon versenyző, az a kérdést is megkapta, hogy van- e az idei szériából kedvence. Kiderült, hogy van kinek szurkolnia, ugyanis Nagy Danit személyesen is ismeri.

„Nagy Daninak szurkolok, hogy minél több pontot szerezzen. Ő is gyulai, és amikor én elkezdtem BMX-ezni, ő akkor versenyszerűen Mountain bike-ozott, a legjobb volt akkor az országban, és innen az ismeretség."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!