Kempf Zozo váltotta Nagy Danit az Exatlonos háttérműsor vezetésében - ifaktor
Kempf Zozo váltotta Nagy Danit az Exatlonos háttérműsor vezetésében
Harmadik epizódjához érkezett a TV2 és a TheBIGfam YouTube-csatorna közös műsora az Exatlonról Szakszerűen, ahol Nagy Danit ezúttal Kempf Zozo helyettesítette.


Nagy Benedek mellett ezúttal Zozo látta el a házigazda szerepét, ugyanis Daninak karanténba kellett vonulnia. Természetesen a műsor, most sem maradt vendégszereplő nélkül, aki ezúttal a Bajnokok legutóbbi kiesője Bors Máté volt.

Beni egy erős szóviccel indította az adást, ugyanis megkérdezte Mátétól, hogy szokták-e mondani neki, hogy kicsi a bors, de erős, természetesen a vendég nevére utalva.

Az epizódban szóba került Máté elég vitatott kijelentése, amit a Kihívókra tett, és amiért már Instagram-oldalán is bocsánatot kért. Ezúttal itt is elmondta, hogy természetesen nem a Kihívókat nézte le, mert nagyon tiszteli őket, hanem saját csapatát akarta feltüzelni, és az önbizalmukat növelni.

A srácok a műsor elmúlt hetének legérdekesebb történéseit is elemezték, közte Anna és Benő Viktorral való vitáját, valamint, hogy Francinak miért sikerült ilyen rossz formába visszatérni a sérülése után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!