Kempf Zozo váltotta Nagy Danit az Exatlonos háttérműsor vezetésében - ifaktor
Harmadik epizódjához érkezett a TV2 és a TheBIGfam YouTube-csatorna közös műsora az Exatlonról Szakszerűen, ahol Nagy Danit ezúttal Kempf Zozo helyettesítette.


Nagy Benedek mellett ezúttal Zozo látta el a házigazda szerepét, ugyanis Daninak karanténba kellett vonulnia. Természetesen a műsor, most sem maradt vendégszereplő nélkül, aki ezúttal a Bajnokok legutóbbi kiesője Bors Máté volt.

Beni egy erős szóviccel indította az adást, ugyanis megkérdezte Mátétól, hogy szokták-e mondani neki, hogy kicsi a bors, de erős, természetesen a vendég nevére utalva.

Az epizódban szóba került Máté elég vitatott kijelentése, amit a Kihívókra tett, és amiért már Instagram-oldalán is bocsánatot kért. Ezúttal itt is elmondta, hogy természetesen nem a Kihívókat nézte le, mert nagyon tiszteli őket, hanem saját csapatát akarta feltüzelni, és az önbizalmukat növelni.

A srácok a műsor elmúlt hetének legérdekesebb történéseit is elemezték, közte Anna és Benő Viktorral való vitáját, valamint, hogy Francinak miért sikerült ilyen rossz formába visszatérni a sérülése után.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Tücsi rettentően hálás édesapjának

Akik már régebb óta követik a népszerű influenszert, Aryee Claudia Dedeit, ismertebb nevén Tücsit, nekik már feltűnhetett, hogy édesapjával nagyon szoros és remek kapcsolatot ápolnak. Háláját édesapja felé legújabb posztjában fejezte ki.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!