Kempf Zozo volt a Discogömb a TV2 leleplezős showműsorában - ifaktor
Középdöntőjéhez érkezett a TV2 leleplezős showműsora, ahol ezúttal két versenyző kilétéről hullott le a lepel.

A Nicsak, ki vagyok? tegnapi adásában a döntőbe jutás volt a tét, a Tigris, a Discogömb, a Varjú, a Méhecske, és a Baba számára. Az első kör után egy szereplőt egyenes ágon a döntőbe juttattak a csapatok, aki végül a megható produkciót előadó Baba lett. A többieknek még egy körben kellett megküzdeniük a továbbjutásért, kivéve a Méhecskének, akinek fel kellett fednie magát. Az álarc mögött, a csatorna korábbi tehetségkutatójának a Megatáncnak a versenyzője Karsai Zita rejtőzött. Ezt Ábel Anita csapata tökéletesen meg is tippelte, Király Viktor jóvoltából.

A második körben fokozódtak az izgalmak, a döntőbe végül a Varjút és a Tigrist juttatták a nyomozók. Így a Discogömbnek kellett felfednie magát, aki mögött korábban Majkát és Kasza Tibit, a végső tippnél már Baronits Gábort sejtették a csapatok. Az igazságtól viszont nagyon messze jártak, ugyanis óriási meglepetésre a jelmez a Ninja Warrior és az Exatlon Hungary egykori versenyzőjét Kempf Zozót rejtette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!