Kempf Zozo volt a Discogömb a TV2 leleplezős showműsorában - ifaktor
Középdöntőjéhez érkezett a TV2 leleplezős showműsora, ahol ezúttal két versenyző kilétéről hullott le a lepel.

A Nicsak, ki vagyok? tegnapi adásában a döntőbe jutás volt a tét, a Tigris, a Discogömb, a Varjú, a Méhecske, és a Baba számára. Az első kör után egy szereplőt egyenes ágon a döntőbe juttattak a csapatok, aki végül a megható produkciót előadó Baba lett. A többieknek még egy körben kellett megküzdeniük a továbbjutásért, kivéve a Méhecskének, akinek fel kellett fednie magát. Az álarc mögött, a csatorna korábbi tehetségkutatójának a Megatáncnak a versenyzője Karsai Zita rejtőzött. Ezt Ábel Anita csapata tökéletesen meg is tippelte, Király Viktor jóvoltából.

A második körben fokozódtak az izgalmak, a döntőbe végül a Varjút és a Tigrist juttatták a nyomozók. Így a Discogömbnek kellett felfednie magát, aki mögött korábban Majkát és Kasza Tibit, a végső tippnél már Baronits Gábort sejtették a csapatok. Az igazságtól viszont nagyon messze jártak, ugyanis óriási meglepetésre a jelmez a Ninja Warrior és az Exatlon Hungary egykori versenyzőjét Kempf Zozót rejtette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele, reagált exe nyilatkozatára is

Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!