Kendall Jenner közkedvelt célpont – újabb betörés - ifaktor

Jenner kezdhetne egy évkönyvet, kik próbálták már megközelíteni ebben az évben.


Ismét egy új látogató, csak nem a jobbik fajta. A csalafinta férfi már többször próbálkozott, most azonban átjutott a telek kerítésén, azonban ott csúnyán megvágta magát.

A 23 éves férfi egyszer csak a semmiből jelent meg szombat délután Kendall háza előtt, ahol pedig minden erejét bevetette, hogy egyel közelebb jusson, mint eddig. A biztonságiak azonnal felismerték, hiszen a férfi, számukra nem volt ismeretlen.

Amikor átmászott a kerítésen, beleakadt és megvágta magát. Ezt követően a ház felé rohant, hogy láthassa Kendallt, amikor a biztonságiak elkapták és földre teperték, eközben pedig értesítették a hatóságokat. Ezt követően a férfit kórházba szállították a sérülésével, majd őrizetbe vették, birtokháborítás miatt. 10 órát töltött a fogdában, miután elengedték.

Nincs új a nap alatt, hiszen a Kardashian-klán, szinte naponta küzd ilyen és ehhez hasonló esetekkel, így szinte már rutin eljárásnak mondható, hogy a biztonságiak földre visznek valakit és rendőrséghez fordulnak. Mint ahogy azt már megírtuk, nem rég egy férfi meztelenül akart megmártózni a medencéjében. Ezt követően Kendall elköltözött abból a házból és soha többé nem is tervez oda visszamenni. Reméljük megtanul együtt élni vele, hiszen drága mulatság lenne naponta költözni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!