Kendall Jenner óriási tequilaavató bulit tartott - ifaktor

A Kardashian-klán mellékágáról se feledkezzünk meg. Kendall Jenner igenis üzletasszony!


Kendall Jenner elképesztő partit csapott az új, 818 Tequilla márkájának forgalomba helyezése alkalmából.

A Kardashian-család hajnalban Nyugat-Hollywoodban a „The Nice Guy"-ban ünnepelte az újabb bomba-üzlet sikerét, melyről természetesen nem hiányozhattak a sztárok sem. Az egész Kardashian család mellett ott volt még a megnyitón Katy Perry, Kate Hudson, Justin Bieber felesége Hailey Bieber és még sokan mások.


A hely, egy teljesen privát eseménynek adott otthont, ahol Kendall tequillájából annyi volt, hogy Dunát lehetett volna vele rekeszteni.

Kendall tudja, hogy kell maga körül felhajtást csinálni, hisz Kardashian-vér folyik az ereiben. Ez azt is jelenti, hogy a márkáját képes volt az egekbe repíteni csupán annyival, hogy egy reklám keretein belül egy mexikói farmon tűnik fel, ahol a tequilláját készítik. Magát a reklámot sokan rettentő hatásosnak vélik, mások azonban nevetségesnek tartják. Ne feledjük, hogy George Clooney, Rande Gerber és Dwayne Johnson is hasonló, tenyérbemászó módon promózták saját márkájukat, amiért persze egy csepp kritikát sem kaptak. Egy szóval, a kritika a szegények játéka.

Kendall nem döntött még a márkájának sorsáról, ugyanakkor ha a történelem ismételi önmagát, márpedig miért ne tenné, akkor valószínűleg több millió dollárért fog továbbadni rajta. Clooney és Gerber a sajátjaikon, kb. 1 milliárd dollár körül összegért adtak túl. Nem rossz üzleti tervnek ígérkezik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!