Kendall Jennernek elege lett – elfogadták a távolságtartási végzést - ifaktor
Kendall Jenner egy karácsonyfa előtt ül csinos ruhában és maga elé néz

Ha újra megjelenik a háznál, vagy kapcsolatot létesít vele, azonnal lecsukják a férfit.


Kendall Jennert ismét beidézték a bíróságra, de most sem ő az elkövető. Egy újabb zaklatót állítottak elő, aki Jenner elmondása szerint legalább 3 éve küldözget neki ajándékokat és többször megjelent már az otthonánál is.

Kendall ügyvédje, Shawn Holley elmondta, hogy pert indítottak a 23 éves los angeles-i Isaias Noah Flores ellen, mert elviselhetetlen módon zaklatta már Jennert. Ékszereket, verseket, leveleket és személyes fotókat is szortíroztak már Jenner emberei.

Kendall elmondása szerint a saját személyes biztonságát sem érzi megfelelőnek, hiszen az elkövető annyira elvakult, hogy legutóbb majdnem felnyársalta magát a vaskapun csak azért, hogy közelebbről láthassa őt. Ezt követően a biztonságiak természetesen leteperték, de 10 órás fogda után, szabadon távozhatott.

Jennert a folyamatos betolakodók rákényszerítették arra, hogy a biztonsági embereinek számát is növelje, hiszen nem csak ez az egy férfi próbált már meg közel férkőzni hozzá. Olyan is volt, aki bemászott hozzá éjszaka és meztelenül fürdőzött a medencéjében. Jenner azóta elköltözött onnan és soha többé nem megy vissza.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!