Kenzas egy hónapja szült, és máris visszanyerte alakját - ifaktor

A külföldi divatmodell, Kenza Zoutien Subosic alig egy hónapja adott életet második gyermekének, de Instagram-oldalán láthatjuk, hogy teste már teljesen visszanyerte várandóssága előtti formáját. A kérdés már csak az, vajon hogyan csinálhatta?


A háttérben nagy valószínűséggel közrejátszik a szerencsés genetikai lottó nyerése, ami Kenzasnak abszolút megvan. Persze sok édesanya a szoptatással és a szüléssel veszíthet pár kilót, de a modellnél nagy valószínűséggel erről többről van szó.

Legújabb Insta-fotóján sportruhában láthatjuk Kenzat, ami nem takargatja alakját, sőt egyértelműen kiemeli azt. A sport öltözet sejteti, hogy a modell talán szülése után azonnal sportolni kezdhetett, vagy csak tényleg irtó szerencsés genetikát örökölt.

A komment szekcióban kiszúrtuk, hogy rengeteg nő irigyli Kenza két gyermek utáni alakját. Volt olyan követője, aki azt üzente a modellnek:

„Még gyerekem sincs, de már szeretnék úgy kinézni, ahogyan te kinézel két gyermek után"

– olvashattuk a kommentben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!