Kenzas videóban mutatta meg, hogyan szoptatja csecsemőjét - ifaktor

A népszerű svéd származású divatmodell, Kenzas nemrég közölte rajongóival a fantasztikus hírt: megszületett második gyermeke. Azóta Instagra-oldalát ellepték a kismama tartalmai, köztük egy igen megosztó téma is.


Korábban már beszámoltunk róla, hogy a népszerű Chiara Ferragni közösségi oldalán bátran felvállalva szoptatását, arról képeket osztott meg. Most Kenza követi a sorban, aki egy még merészebb videót töltött fel gyermeke etetése közben.

Külföldön már egyre elterjedtebb szokássá válik, hogy a közszereplők, akik mindennapjait rengeteg ember követi nyomon a közösségi médiában, felvállalják a szoptatás természetességét és arról képeket vagy akár videókat is megosztanak.

Hazánkban ez még egyáltalán nem elterjedt, vagy megszokott, azonban a külföldi minta jó példa lehet a hazai közszereplők számára is.

Kenzas posztjában egy fotót és egy videót is megosztott újszülött gyermeke szoptatásáról, amit követői remekül fogadtak és több mint 26 ezer kedvelést kapott bejegyzésére a sztár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!