Kerámiázz Ambrus Attilával – természetesen nem ingyen... - ifaktor
A 'Viszkis rabló' néven emlegetett, korábbi elítélt bűnöző, Ambrus Attila ezúttal kerámiázásra buzdítja követőit. Ráadásul közös kerámiázásra jómagával.


„Úgy látszik, hogy ez a kerámia foglalkozás betalált, 1-2 óra alatt betelt a márciusi alkalom. A végén mindenki kerámiát fog készíteni... Én meg kenyeret... Új lehetőség, új időpontok: február 21. március 21. Kerámiázz velem egy napot műhelyemben, próbáld ki magad"

– írja az Instagram-oldalán Ambrus Attila.

Ambrus 8 fős foglalkozásokat tart, amely alatt segít az embereknek a kerámiák elkészítésében, majd mázazásában. Egy napos foglalkozás reggel 10:00-tól 15:00-ig tart Attila esztergomi műhelyében. A „túra" ára 15 000 Ft.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!