Kész maszkban tölteni a karácsonyt Rubint Réka és családja - ifaktor
schobert norbi és rubint réka hamburgerrel a kezében áll egy szupermarketben kabátban és maszkban
A fitneszlady minden erejével azon van, hogy az ünnepekkor együtt lehessen a család. Ennek érdekében a karácsonyt is kész kesztyűben és maszkban tölteni.

Rubint Réka a Ripostnak mesélt ünnepi terveiről. A háromgyerekes családanya már most elkezdett szervezkedni, ugyanis nagyon nehezen éli meg a koronavírus-járvány okozta változásokat, ugyanakkor mindenképpen szeretné az eddigi évekhez hasonlóan tölteni a karácsonyt - szeretteivel az oldalán.

„Elképzelhetetlen számomra, hogy ne együtt üljük körbe az ünnepi asztalt az édesanyáinkkal, testvéremékkel és a gyermekeinkkel. Mindig népes, boldog ünnepeink voltak, én pedig már napok óta gondolkodom azon, hogyan oldhatnánk meg, hogy ne veszélyeztessük például Norbi édesanyját, de mégis velünk lehessen szenteste. Most azt hiszem, ha az országos helyzet erre lehetőséget nyújt, akkor mindenképpen együtt töltjük a szeretteinkkel a karácsonyt. Ha kell, maszkban, kesztyűben, méterekre állunk majd idős családtagjainktól, de azt mindenképpen szeretném elkerülni, hogy egyedül legyenek a szeretet ünnepén"

– fejtette ki Réka.

Ne hagyd ki!