Két éves Gyuricza Dóra és Polly közös YouTube-csatornája - ifaktor

A csatorna Gyuricza Dóra és Körcsönyei Polly közös gyermeke. Az utóbbi két éveben rendületlenül gyártották a különböző életmóddal kapcsolatos, illetve a viccesebbnél viccesebb tartalmakat.


„Ma van a szülinapunk! 2 éves a PollynPikto Életmood csatorna, és hihetetlen utazás volt ez mindkettőnknek. Végtelen hálásak mindenkinek, aki segített bennünket, köszönjük @chefjenoracz és @attila11 a rengeteg segítséget. Óriási köszönet mindenkinek, aki rákattintott, vagy megnyomta a "tetszik" gombot, esetleg hozzászólt, és külön ölelés azoknak, akik feliratkoztak!"

– olvasható a szülinapi posztban, amelyben párjaiknak is köszönetet mondanak a lányok. Dórit egyébként nemrég jegyezte el Rácz Jenő séf, Polly párjáról, Winkler Attiláról azonban egyelőre nem sokat tudunk.

„Ma este 18:00-kor Live bejelentkezéssel ünneplünk a Youtube-on, reméljük, ott találkozunk!"

– zárta bejegyzést az ünneplő lányduó.

Mi is boldog születésnapot kívánunk a csatornának!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Friss

Újabb botrányba keveredett Tóth Andi

A napokban megjelent egy cikk az egykori szerelmespárról, Tóth Andiról és Szabó Ádámról, melyet a Bors bulvár magazin közölt le. A két énekes hivatalos volt egy nemrég tartott temetési szertartásra, ahol tudomást sem vettek egymásról.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!