Két éves lett Alexy Vivi kislánya - ifaktor
Alexy Vivi és családja havas tájon

Az influenszer, Alexy Vivi legújabb Instagram-posztjában megmutatta, hogyan ünnepelték családjával kislánya, Natasa második születésnapját. A fotósorozatban láthatjuk a nagyszülőket is unokájukat ünnepelni, de természetesen szigorúan csak maszkban.


Vivi bejegyzésében elmesélte nekünk, hogy a buli témáját maximálisan kislánya személyiségére formálta, így lett kicsit vadabb és bohókásabb a dekoráció. Az influenszer megható sorokat írt, amiben elmeséli milyen is volt mikor két évvel ezelőtt kislánya megérkezett hozzájuk.

„A leghuncutabb Tengericsillagunk 2 éves lett. Minden rezdülésedre emlékszem 2019. 01. 16-án 19:39 perckor, amikor megérkeztél, ahogy kinéztél mikor meghallottad az Apukád hangját, a pocakból ismerős hang, ami azonnal biztonságba helyezett. Azóta is minden nap érződik ez a stabil biztonság, mert minden egyes nap olyan kaland Veled, amire sose számítottunk. Annyira igaz, Rád a born TWO be WILD, hogy rögtön eszembe jutott, mint party téma. A legnagyobb boldogságunk vagy, maradj mindig ilyen boldog, szabad és kíváncsi felfedező"

– írta közösségi oldalán Alexy Vivi.

Az influenszernek rengetegen gratuláltak kislánya születésnapjára, köztük Palácsik Lilla és Emci beauty is.

„Boldogságos szülinapot Nasikának"

– írta Emci kommentben.


„Isten éltesse!"

– köszöntötte Lilla is Natasát.

Boldog születésnapot kívánunk Natinak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!