Két éves lett Gyuricza Dóri és nővére csatornája - ifaktor
Polly és Pikto fekete fehérben

A vlogger testvérpáros, Gyuricza Dóri és nővére két éve indították el a PollynPikto Életmood nevű csatornájukat, ami azóta folyamatosan felfelé ível. A lányok olyan témákat érintenek videóikban, amiket mások tabuként kezelnek. Csatornájuk kétéves lett.


Gyuricza Dóri csatornájuk második évfordulójára Instagram-bejegyzésében írta le, hogy pontosan milyen témákról gyártanak tartalmakat nővérével és hogy miket meséltek el eddig saját magukról azon.

Dóri hálás minden követőjüknek és posztjával nekik szerette volna megköszönni a lelkes támogatást.

„Ismeritek a @pollynpikto Youtube csatornánkat? Már több mint 2éve, hogy a drága nővérem @pikto33 és én gyártjuk nektek a tartalmakat, sok sok szeretettel, és humorral fűszerezve. Találtok nálunk párkapcsolati és szexuális tanácsokat, edukatív tartalmakat, hogy hogyan szeresd meg magad, és bizony meséltünk nektek saját szorongásunkról és fájdalmainkról is.
Hatalmas köszönet és szeretet mindenkinek, aki követ minket és a videóinkat, mi ezt mind értetek csináljuk"

– írta közösségi oldalán Gyuricza Dóra.

Természetesen nővére is megragadta az alkalmat és szólt pár szót követőihez hálája jeléül.

„Ma van a szülinapunk!! 2 éves a @pollynpikto csatorna, és hihetetlen utazás volt ez mindkettőnknek! Végtelen hála mindenkinek, aki segített bennünket, @chefjenoracz @attila11 @czmariann12 és minden egyes embernek, aki kattintott, hozzászólt, rányomott a "tetszik" gombra és feliratkozott, sőt, köszönjük a rossz indulatú cikkeket is, amik eljuttatták hozzánk azokat a nézőket, akik nyitottabbak egy őszinte beszélgetésre!"

– olvashatjuk Pikto Instagram-oldalán.

Gratulálunk a lányoknak és további sok sikert kívánunk nekik!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!