Két férfival él kapcsolatban Melissa McCarthy? - ifaktor

A külföldi világsztár, Melissa McCarthy már jól ismert fantasztikus humoráról, ami nem csak népszerű filmjeiben, de a magánéletében is jellemző rá. Legújabb Instagram-posztjában megmutatta, hogy férjén kívül van egy másik férfi is az életében, aki helyet kapott a szívében.


Természetesen a poszt Melissához hűen a vicc kedvéért készült, hiszen a fotón szereplő férfi Richard E. Grant, akivel azóta ápol Melissa szoros, baráti viszonyt, mióta együtt szerepeltek a Megbocsátasz valaha? c. filmben.

A színésznő már 18 éve él boldog házasságban férjével, Ben Falconeval, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy a poszt szín tiszta poénból készült. Melissa bejegyzésében azt írta, hogy a titokra végre fény derült, amit egyértelműen viccnek szánt.

Mindenesetre mi nagyon jót mulattunk Melissa posztján és imádjuk, hogy a színésznő a magánéletében is ugyan olyan fantasztikus humorral van megáldva.

„A titokra végre fényderült!! Izgatottan jelentjük be, hogy mi vagyunk az édeshármas!"

– írta humoros bejegyzésében Melissa.

Ugyan ezt a fotót egyébként Richard E. Grant is megosztotta, picit visszafogottabb címmel.

„Londoni ebéd és találkozás @melissamccarthy haverommal, aki nem hitte el a @barbrastreisand szobrom méretarányát!"

– írta Grant posztjában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!