Két gyermeke a támasza Smaltig Dalmának - ifaktor

Korábban már beszámoltunk róla, hogy külön költözött Smaltig Dalma férje tőle és gyerekeitől. Azóta már láthattuk a divatbloggert az RTL Reggeli vendégeként, ahol elmondta a műsorvezetőnek, hogy a történtek ellenére úgy érzi boldog, azonban legutóbbi posztja másra enged következtetni.


"Annyi mindent megbántam már. Szenvedtem, elengedtem aztán azt hittem talpra tudok állni, de még nem! Sokszor néztem tükörbe és beláttam hibáim, ezt hívják tanulásnak. Aztán feldolgoztam...de még mindig nem mindent. A saját lelkünkért is dolgoznunk kell, hogy az rendben legyen és már annyira szeretnék rendben lenni. Egyszer lent a depigödörben máskor meg fent a fényben"- kezd bele az édesanya a monológjába Instagram-oldalán.

Majd hozzátette legyen akármilyen rosszul vagy jól, a gyermekei azok, akik minden esetben a legfőbb támaszai, amolyan mentsvár Szofi és Kende.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!