Ismét fotózáson járt Kasza Tibi felesége - ifaktor
Kasza-Darai Andrea legutóbbi Instagram-posztjában számolt be róla, hogy a mai napon egy fotózáson vesz részt, amire már két hónapja nem volt példa.


Manker már alig várta a pillanatot, hogy dobhassa a melegítőt, és végre „normális" ruhákat vehessen fel.

„2 hónap kihagyás után holnap újra fotózásra megyek 😍 2 órára dobom a melegítőt és újra normális ruhákat fogok felvenni... el sem hiszem...nagyooon várom 🙈❤️ Az arcom ilyenkor extra előkészítem egyébként mindenféle maszkkal meg szemtapasszal, hogy a smink szép legyen rajta és ne törjön és igyekszem a hajamat is megcsinálni magamnak... hát mondanám, hogy huuuu de jól sikerült ez a hullámosítás de hazugság lenne mint látszik 😂🤦🏽♀️ Hullám elvétve található a hajamban és az ujjam is úgy megégettem, hogy 1 órája próbálom csillapítani valahogy a fájdalmat 😂"

– írta tegnapi Instagram-bejegyzésében Kasza Tibi felesége.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!